ένυδρο

Το ένυδρο είναι ένα επιστημονικό κέντρο φυσικοθεραπείας που προσεγγίζει ολιστικά τον άνθρωπο.

Στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας μπορείτε να έχετε μια πλήρη και ταχεία αποκατάσταση σε όλα τα μυοσκελετικά θέματα που σας απασχολούν. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές με υψηλά ποσοστά βελτίωσης.

Η κλασική φυσικοθεραπεία όπως και η κλασική ιατρική ασχολείται με το συγκεκριμένο όργανο που πάσχει αγνοώντας το «όλον» το οποίον επανέρχεται συνέχεια με νέα προβλήματα.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝ. Η ψυχή ο νους και το σώμα είναι απόλυτα συνδεδεμένα και όταν πάσχει το ένα επηρεάζονται και τα άλλα. Αυτό δημιουργεί αποδιοργάνωση στον άνθρωπο και χρειάζεται συνολική (ολιστική) θεραπεία.

Η ολιστική προσέγγιση γίνεται με εναλλακτικές μεθόδους παράλληλα με τις κλασικές μεθόδους θεραπείας. Με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος χαλαρώνει, ηρεμεί, αποτοξινώνεται, αναζωογονείται και επανακτά την δύναμη και την υγεία του.

Γιατί να επιλέξετε εμάς 

Τι γίνεται στο σώμα μας;

Η ενέργεια ρέει στο σώμα διατηρώντας το καθαρό και ζωτικό. Μπλοκάρισμα της ροής ισοδυναμεί με ασθένεια.Αυτό γίνεται όταν αντιστεκόμαστε στην μεταβαλλόμενη φύση των πραγμάτων, προσπαθούμε να γαντζωθούμε σε αυτό που θεωρούμε καλές καταστάσεις και έτσι σφιγγόμαστε, μπλοκάρουμε την ροή και αρρωσταίνουμε. Πέφτουμε επάνω στον πόνο που προσπαθούμε να αποφύγουμε.

Ψυχικές εκδηλώσεις όπως θυμός, μίσος, ζήλεια, φόβος, φθόνος, εγωκεντρισμός, ανασφάλεια, ανευθυνότητα, δυσπιστία, κ.λπ μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας, το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο χάνει την συνοχή και την καθαρότητά του, οι τοξίνες εύκολα εισέρχονται και συσσωρεύονται στο σώμα. Η απορύθμιση της ροής της ενέργειας δυσκολεύει την αποβολή τους, τα οργανικά συστήματα δυσλειτουργούν και αποδυναμώνονται. Η ασθένεια πλησιάζει.

Οι εναλλακτικές θεραπείες επαναφέρουν την φυσιολογία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, ο οργανισμός ρυθμίζεται και ανταποκρίνεται επαρκώς στις εξωτερικές προκλήσεις. Η δύναμη της σκέψης τα πυροδοτεί και η δύναμη της σκέψης μπορεί να τα ανατρέψει. Σκεφτείτε θετικά, μεγαλόψυχα, αποδεχτείτε τις αλλαγές, επιτρέψτε στην αγάπη να κυλήσει μέσα σας. Αφήστε τον πόνο να έλθει και να απέλθει σαν ρυάκι.

Κριτήριο για να επιλέξετε εναλλακτική θεραπεία είναι:

  • η πρόληψη
  • όταν η αρνητική σκέψη έχει αρχίσει να σας θολώνει
  • όταν η αποδιοργάνωσή σας είναι στο στάδιο της δυσφορίας
  • όταν το ψυχοσωματικό σύμπτωμα τείνει να εδραιωθεί
  • όταν χάνεται η ευεξία

Αν η αρνητική σκέψη είναι πιο επίμονη και το σύμπτωμα πιο ισχυρό τότε η εναλλακτική θεραπεία θα πρέπει να συνδυαστεί με ψυχοθεραπεία και κλασική ιατρική.

Αν εσείς ΘΕΛΗΣΕΤΕ εμείς έχουμε όλους τους ειδικούς που μπορούν να βοηθήσουν να καθαρίσουν την ομίχλη και να δείτε το όμορφο τοπίο!Μετά από χρόνια αναζήτηση επιστημονική και προσωπική κατέληξα στις πλέον αποτελεσματικές και αναγνωρισμένες εναλλακτικές φυσικές θεραπείες από αρχαιοτάτους χρόνους. Κύρια επίδρασή τους είναι η αποτοξίνωση, η ενεργοποίηση και η ενίσχυση ή πιο απλά