ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Εαν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα, αλλά θέλετε μια βοήθεια στην προσπάθειά σας αυτή, εφαρμόζεται ένα ειδικό πρόγραμμα κατά του καπνίσματος μέσω βιοενεργειακής. Κατά τη θεραπεία αυτή γίνεται αλλαγη της ευχάριστης συχνότητας του καπνίσματος σε δυσάρεστη ή απορριπτική με αποτέλεσμα την απεξάρτηση του οργανισμού από τη νικοτίνη, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού που έχουν συσσωρευτεί στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται διάσπαση τοξινών μέσω συχνότητας .

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική, αφού με μια επίσκεψη έχει ποσοστό επιτυχίας 87% ενώ με δύο επισκέψεις το ποσοστό ανέρχεται σε 98%. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το στερητικό σύνδρομο, το οποίο καταλαμβάνει όσους προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο μόνοι τους. Παράλληλα οι πνεύμονες επανακτούν την αρχική τους αντοχή γρηγορότερα, ο οργανισμός αποτοξινόνεται άμεσα και το οξυγόνο του αίματος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα μετά την πρώτη κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση βάρους!
Αν το κάπνισμα είναι η διαφυγή σας και επίλυση ψυχικών θεμάτων καλό είναι να συνδυαστεί με ψυχοθεραπεία. Στο κέντρο αποκατάστασης ΄΄ανάπτυξη΄΄ υπάρχουν εξειδικευμένοι ψυχολόγοι.