“αιθέρα”

Τμήμα ενεργειακών- θεραπειών αυτοΐασης (αιθέρα)

 

Οι “αιθέρα” φροντίζουν την υγεία της ενέργειάς μας. Όπως η γη έχει την ατμόσφαιρα σαν προστατευτικό πεδίο, έτσι και ο άνθρωπος όταν έχει καλή ενέργεια, το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο ή η αύρα του εκπέμπει συχνότητα που τον προστατεύει πνευματικά- ψυχικά και σωματικά.

Το πεδίο αυτό τρέφεται και δυναμώνει από ότι καλό υπάρχει στο περιβάλλον μας όπως καλή διατροφή, φύση, θετικοί άνθρωποι, τέχνη, καλοσύνη και μέσα μας όπως αισιοδοξία, χαρά, αγάπη.

Το πεδίο απειλείται και ατονεί είτε από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, όπως κακή διατροφή, τοξίνες, μόλυνση, ακτινοβολία, αρνητικοί άνθρωποι, γεγονότα είτε από εσωτερικές επιθέσεις όπως απαισιόδοξες σκέψεις, συμπεριφορές, παιδικά τραύματα, κατάθλιψη, άγχος.

Κάθε τραυματικό γεγονός από τη στιγμή της σύλληψής μας καταγράφεται στα κύτταρα, νευρικά, μυϊκά όργανα και έτσι σχηματίζεται και η ευπάθεια του κάθε ανθρώπου ή της κάθε οικογένειας.

Ότι συμβαίνει σε ψυχικό επίπεδο από ένα θόρυβο έως μία απώλεια. Ότι συμβαίνει σε σωματικό επίπεδο από έλλειψη μίας βιταμίνης έως έναν πόνο ή μία ασθένεια, αφήνει ένα ίχνος στα κύτταρα και στο ενεργειακό μας πεδίο το οποίο ο οργανισμός κάνει προσπάθεια να το διαχειριστεί. Με τα χρόνια αυτά τα ίχνη συσσωρεύονται σε στρώσεις στο ενεργειακό μας πεδίο και μας προσδίδουν την ψυχική και σωματική μας κατάσταση. Και εκτός αυτών, η καθημερινότητα δημιουργεί συνέχεια συνθήκες αποδυνάμωσής μας.

Η κλασσική ιατρική ασχολείται με την εξάλειψη των συμπτωμάτων ή της ασθένειας. Δεν προσεγγίζει καθόλου τη βαθιά αιτία. Η παραδοχή της ιατρικής ότι το άγχος ευθύνεται για τις περισσότερες ασθένειες δεν βοηθά καθόλου την υγεία μας. Ακόμα και αν η ασθένεια ρυθμιστεί, η αιτία υπάρχει και ενδεχομένως θα δημιουργήσει νέα απορρύθμιση η οποία θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία.

Όταν βρεθεί η αιτία και γίνει διαχείριση αυτής, θα έχουμε την αυτοΐαση, έναν γερό πολεμιστή ενάντια στις επιθέσεις που εναλλάσονται γύρω μας.

Η ενεργειακή διαδικασία αφαίρεσης του συσωρευμένου ενεργειακού κατάλοιπου μας δίνει υγεία και συνειδητότητα της ζωής και των επιλογών μας. Μας ρυθμίζει προς την αυτοΐαση. Έτσι μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις να βλέπουμε την θετική πλευρά, να μεγενθύνουμε τα καλά σημεία της καθημερινότητας, να συγχωρούμε, να κατανοούμε, να αξιολογούμε τις «δικές μας» επιθυμίες, να μην φοβόμαστε τις αλλαγές, να επανατοποθετούμε τους στόχους μας.

Αν θέλετε την αλλαγή αλλά δυσκολεύεστε σε αυτή τη διαδικασία, το τμήμα «αιθέρα» έχει τις γνώσεις, τον εξοπλισμό και τους ειδικούς να σας σταθεροποιήσουν, να συνειδητοποιείτε και να μάθετε τρόπους αυτοΐασης.

Μπορούμε ανάλογα με τις προσωπικές σας ιδιαιτερότητες να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε τη θεραπεία από τις υπηρεσίες μας.